Parchet

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Adezivi pentru parchet | Tipuri | Avantaje

Indiferent care este destinaţia parchetului pe care l-ai achiziţionat, a venit momentul să te ocupi de instalarea lui. Poţi lăsa o echipă să se ocupe de acest aspect sau poţi avea grijă să cumperi ustensile şi un adeziv parchet potrivit lucrării tale.

Instalarea unei pardoseli din lemn cere timp, atenţie şi produse de calitate, pe care să te poţi baza pentru cel puţin un deceniu. Spaţiul pregătit pentru amenajarea cu parchet are nevoie să fie complet uscat, iar alte lucrări de renovare trebuie să fie deja încheiate. Altfel spus, parchetul este unul dintre ultimele elemente care pot fi instalate, atunci când ai de renovat complet un spaţiu interior. Însă, acesta nu este şi cel din urmă; de aceea, fiecare accesoriu în plus contează.


Câte tipuri de adeziv parchet există

Care a fost prima impresie pe care ai avut-o, atunci când te-ai uitat la un model de parchet? Probabil ţi-a transmis un sentiment de căldură și ospitalitate. Poate că te-ai bucurat, la gândul confortului termic al picioarelor tale. Însă, mulţumită componentelor sale, parchetul exprimă şi o bogăţie a spaţiului, imposibil de contestat. Ca să te bucuri de această senzaţie, fără să te perturbe un parchet umflat sau lipit necorenspunzător, ai nevoie de un adeziv parchet de calitate.

Adezivii pentru parchet pot fi: poliuretanici bicomponenţi sau silanici, monocomponenţi. Primul dintre cele două este potrivit pentru toate tipurile de parchet, din lemn sau laminate, dar şi pentru cele din esenţe sensibile la apă. Se aplică în 30 de minute şi poate fi şlefuit şi finisat după 24 de ore. Astfel, dacă ai de decorat o instituie judecătorie sau un tribunal care necesită un timp scurt pentru redecorare, poţi apela la acest tip de adeziv.

Adezivul silanic nu conţine apă şi solveţi şi poate funcţiona şi ca izolator fonic si este compatibil cu tipurile de parchet mozaic, masiv, stratificat, parchet industrial sau din bambus şi nu are nevoie de amorsarea suprafeţei de suport. În acelaşi timp exista adezivi pentru parchet care sunt recomandati pentru parchetul dublu sau triplustratificat, pe suporturi minerale şi pe conglomerate din lemn. Se pot folosi şi în cazul pardoselilor încălzite, mai ales dacă administrezi un centru de înfrumuseţare, unde clientele au nevoie să întâlnească o atmosferă caldă şi sigură.

Cât de mult te ajută un adeziv de parchet potrivit

Etapa în care foloseşti un adeziv parchet este înglobată în procesul de instalare şi îţi poate oferi soluţia potrivită camerei în care vrei să montezi pardoseala din lemn. Acest proces începe atunci când marchezi cu cretă mijlocul fiecărui perete al camerei. Apoi, măsoară distanţele până la perete şi calculează distanțele până la colţuri. Montajul parchetului poate fi facil dacă iei în calcul suprafeţele încadrate de mijlocul pereţilor şi, astfel, plasezi fiecare piesă în continuarea celeilalte.

Atunci când foloseşti adeziv de parchet nu ai nevoie de alte accesorii, precum sunt cuiele. Dacă aplici adezivul pe podea în mod egal, vei avea un parchet lipit eficient şi rezistent. După ce plasezi piesele peste adeziv, trebuie doar să te asiguri că se îmbină cu celelalte piese de parchet şi să apeşi pe ele, ca să se poată lipi de adeziv.

Un adeziv pentru parchet ales cu atenţie poate face ca pardoseala ta să reziste chiar şi peste un deceniu, fără să scârţâie sau să se umfle. Poţi să te bucuri de o bună izolare fonică sau de un adeziv care să ajute căldura din pardoseală să se emane în spaţiul de lucru. Iar dacă ţi-ai ales deja modelul de parchet, este momentul să iei o decizie bună atât în privinţa adezivului cât și a întregului sistem necesar pentru o instalare corespunzătoare și de durată a parchetului stratificat sau masiv (bariera de vapori – dupa caz, șapă autonivelantă, amorsă poliuretanică și adezivul).
 

adeziv parchet, adeziv dusumea, adeziv lemn, adeziv osb, adeziv pentru lemn, clei pentru lemn, lipici pentru lemn, lipire polistiren pe osb, lipici lemn, adeziv lemn d4, adeziv polistiren osb, adeziv parchet sika, adeziv pentru parchet, adeziv poliuretanic lemn, adeziv parchet laminat, parchet autoadeziv, adeziv parchet dedeman, adeziv polistiren pe osb, adeziv lipit lemn pe beton, adeziv d4, adeziv pentru osb, lipici de lemn, adeziv parchet masiv, adeziv pt lemn, adeziv lemn d4 dedeman, adeziv parchet mapei, solutie de lipit lemn, solutie lipit lemn, parchet pvc adeziv, adeziv parchet bona, lipire polistiren pe lemn, deko adeziv pentru osb, adeziv d4 pentru lemn, adeziv lemn stratificat, cel mai bun adeziv pentru parchet, lipici rapid pentru lemn, clei lemn, adeziv lipire polistiren pe osb, adeziv gresie pe lemn pret, lipici pt lemn, adeziv lipit parchet, adeziv d3, adeziv parchet lemn, adeziv polistiren lemn, adeziv gresie pe lemn, adeziv pentru lemn si beton, adeziv de lipit lemn pe perete, lipire parchet laminat, adeziv metal beton, lipici parchet, adeziv silanic, adeziv de lipit parchet, adeziv de lipit lemn, adeziv bicomponent lemn, clei pentru lipit lemn, parchet pvc autoadeziv, adeziv d3 pentru lemn, adeziv poliuretanic pentru lemn, adeziv osb polistiren, adeziv polistiren pentru osb, adeziv polistiren pentru lemn, adeziv lemn d3, adeziv lipit lemn, adeziv poliuretanic d4, mapei adeziv parchet, adeziv de lipit polistiren pe osb, adeziv lemn transparent, adeziv lemn exterior, adeziv lemn pret, adeziv parchet stratificat, adeziv pentru lipit lemn, lipire lemn pe lemn, adeziv parchet soudal, adeziv polistiren pe lemn, dedeman adeziv parchet, solutie lipit parchet,
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!