Isomat Mastic poliuretanic bicomponent Flex Pu 2k, Isomat, 5 kg

nou
207,18 RON

FLEX PU-2K este un mastic poliuretanic bicomponent, pentru etansare. Din amestecul celor doua componente ale sale rezulta o masa elastica consistenta.

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 2-3 Zile

Cod Produs: 7612894823098 Ai nevoie de ajutor? 021.314.09.35 / 0723.398.390
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Mastic poliuretanic bicomponent Flex Pu 2k, Isomat, 5 kg

FLEX PU-2K este un mastic poliuretanic bicomponent, pentru etansare. Din amestecul celor doua componente ale sale rezulta o masa elastica consistenta. Este un mastic foarte rezistent la radiatiile ultraviolete si nu este afectat de diferentele de temperatura (contine stabilizatori UV si antioxidanti). Este disponibil in doua variante:  FLEX PU-2KV pentru suprafete verticale.  FLEX PU-2KH pentru suprafete orizontale. Domenii de aplicaare FLEX PU-2K este indicat pentru etansarea rosturilor orizontale si verticale din beton, la cladiri si la constructii hidrotehnice (canale de irigatii, lucrari de alimentare cu apa, bazine etc.)

Caracteristici tehnice

Mastic nepolimerizat Densitate la +23oC: 1,45 gr/cm3 Temperatura de aplicare: +5οC - +35oC Durata de viata a amestecului in recipient: 25-60 min Timp de polimerizare: 1-2 zile Mastic polimerizat FLEX PU-2KV: Tensiune la extindere 100% (DIN EN 28339): 20 Ν/cm2 Tensiune la rupere (DIN EN 28339): 45 Ν/cm2 Alungire de rupere (DIN EN 28339): 450% Duritate (Shore A): 18 Deformabilitate functionala: +/-25% Revenire din extindere de 100%: 90%

Mod de utilizare

1. Suportul  Deformarea preconizata maxima a rostului, care depinde de lungimea elementelor de constructie, de coeficienul de dilatatie al suportului si de amploarea preconizata maxima a temperaturii pe durata unui an, nu trebuie sa depaseasca 25-30% din latimea initiala a rostului. Ideal ar fi ca latimea minima a rostului sa nu fie mai mica de 1-1,5 cm, iar cea maxima sa nu fie mai mare de 5 cm. Totusi, materialul poate fi utilizat si la rosturi cu latimea de pana la 8 cm inclusiv. Adancimea etansarii poate fi reglata la 50% din latimea rostului, dar in orice situatie ea trebuie sa fie de minimum 1,5 cm.  Laturile rostului trebuie sa fie curatate temeinic de materiale friabile, praf etc, prin suflare cu aer comprimat.  Laturile rostului, daca se considera necesar, pot fi grunduite cu grundul PRIMER-PU 100, pentru intarirea aderentei masticului de etansare.  Adancimea etansarii poate fi reglata, daca este nevoie, cu CELLUFILL (cordon de polietilena expandata). In felul acesta poate fi evitata aderenta masticului de etansare la fundul rostului si masticul se pote deforma liber in functie de contractiile si dilatatiile rostului.

2. Aplicarea

 Cele doua componente sunt ambalate in proportiile de amestec prestabilite si trebuie amestecate temeinic utilizand un malaxor adecvat (de exemplu, cu un amestecator elicoidal adaptat la malaxor). Amestecarea trebuie sa fie continua, pana la realizarea omogenizarii amestecului. Dat fiind faptul ca cele doua componente au culori diferite (Α: alb – Β: negru), omogenizarea lor poate fi constatata vizual la realizarea unei culori gri omogene, fara puncte inchise sau deschise la culoare. Masticul de etansare se aplica in rost cu un pistol special sau cu un spaclu (pentru aplicatii punctuale).  Suprafata masticului de etansare se niveleaza cu spaclul, pana la formarea unui usor menisc negativ. Consum 1,45 kg/l volum de rost. Ambalaj FLEX PU-2K este disponibil in ambalaj de 5 kg (A+B), in proportia de amestec prestabilita. Timp de viata – Depozitare 9 luni de la data fabricatiei, in spatii uscate si protejate de inghet. Observatii Se va evita aplicarea pe timp de ploaie sau la temperaturi sub 5 C sau mai mari de 35-40C.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!