Isomat Rasina epoxidica pentru impregnarea suprafetelor de beton Durofloor bi, Isomat, 10kg

nou
391,39 RON

DUROFLOOR-BI este un sistem epoxidic transparent, din doi componenti, cu solventi. Avand o fluiditate mare si vascozitate foarte scazuta, patrunde adanc in suport si umple toti porii si fisurile capilare.

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 2-3 Zile

Cod Produs: 7612894823077 Ai nevoie de ajutor? 021.314.09.35 / 0723.398.390
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Rasina epoxidica pentru impregnarea suprafetelor de beton Durofloor bi, Isomat, 10 kg

DUROFLOOR-BI este un sistem epoxidic transparent, din doi componenti, cu solventi. Avand o fluiditate mare si vascozitate foarte scazuta, patrunde adanc in suport si umple toti porii si fisurile capilare. Suprafetele impregnate se consolideaza si capata o rezistenta deosebita la frecare, la influentele chimice si la inghet. De asemenea, capata o rezistenta deosebita la reziduuri, produse petroliere si uleiuri minerale. Este clasificat ca SR-B2,0, in conformitate cu standardul ΕΝ 13813.

Domenii de aplicare DUROFLOOR-BI este utilizat pentru impregnarea suporturilor pe baza de ciment, precum beton vechi sau nou, mortare de ciment, tencuieli, etc. Este adecvat pentru pardoselile parcarilor, depozitelor, laboratoarelor, halelor industriale, benzinariilor, atelierelor auto, etc.

Caracteristici Tehnice

Baza chimica: rasina epoxidica din 2 componenti Culoarea: transparenta Vascozitatea: 45 mPa·s, la +23°C Densitatea: 0,92 kg/lit Proportia amestecului (A:B): 100:29 la greutate Timp de lucru: circa 10 ore la +20˚C

Temperatura min. de intarire: +8˚C Accesibil circulatiei: dupa 24 de ore, la +23˚C Aplicarea stratului urmator: dupa 10-24 de ore, la +23˚C Rezistente finale: dupa 7 zile la +23˚C Rezistenta la aderenta: > 3 N/mm² (spargere beton)

Curatarea uneltelor: Uneltele trebuie sa fie curatate cu grija, imediat dupa utilizare, cu diluantul SM-12. Mod de utilizare 1. Suportul Suprafetele supuse prelucrarii trebuie:  Sa fie uscate si consolidate.  Sa fie curatate de orice materiale care impiedica aderenta, precum praf, materiale in descompunere, grasimi, etc.  Sa fie ferite de actiunea igrasiei ascendente. De asemenea, trebuie sa fie respectate urmatoarele specificatii: Calitatea betonului: cel putin C20/25 Calitatea mortarului de ciment din pardoseala: continutul de ciment de 350 kg/m.c. Varsta: cel putin 28 de zile Umiditatea: mai mica de 4% In functie de natura suportului, trebuie sa se faca pregatirea corespunzatoare, precum aspirarea cu un aspirator puternic, frecarea cu peria, frecarea cu un aparat de lustruit mozaic. 2. Amestecul produsului DUROFLOOR-BI Componentii A (rasina) si B (intaritor) sunt ambalati in recipiente cu proportia de amestec prestabilita. Cele doua componente sunt amestecate intr-un recipient curat si uscat – se recomanda un timp de amestecare de circa 5 minute, cu un malaxor la viteza redusa (300 rpm). Este important ca amestecarea sa se faca si pe peretii si pe fundul vasului, pentru o repartizare uniforma a intaritorului. 3. Procedura de aplicare - Consumul DUROFLOOR-BI se aplica cu ruloul, pensula sau pompa, in 1-2 straturi, in functie de abosrbtia suportului. Al doilea strat se aplica la 15 minute dupa primul.

Consumul: circa 150-250 g/m.p./strat. DUROFLOOR-BI poate fi aplicat si pe betonul proaspat (de circa 3 zile), pentru ca nu influenteaza procesul de intarire al acestuia. In afara de aceasta, poate fi aplicat si pe suporturi usor umede (umezeala de pana la 6%). In ambele cazuri insa, patrunderea impregnantului se realizeaza la mica adancime.

Daca se doreste o profunzime a impregnarii de circa 5mm in beton, atunci va trebui ca acesta sa aiba o umiditate mai mica de 3%. Componentii A si B se gasesc in proportiile prestabilite pentru amestec, in functie de greutate. Timp de viata - Depozitare 12 luni de la data fabricatiei in ambalajul initial sigilat, in spatii protejate de umezeala si radiatie solara. Temperatura recomandata de depozitare de la +5°C pana la +35°C.

Observatii  Timpul de prelucrare a sistemelor epoxidice este in functie de temperatura mediului. Temperatura ideala pentru aplicare este de la +15°C pina la +25°C, pentru ca produsele sa aiba lucrabilitatea si timpul de maturare optime. La temperaturi scazute (+30°C) priza este mai rapida. In lunile de iarna se recomanda o preincalzire usoara a materialelor, iar in lunile de vara se recomanda depozitarea lor in spatii racoroase inaintea utilizarii.  DUROFLOOR-BI are un continut ridicat de diluanti. La aplicarea lui in spatii inchise se va acorda o atentie deosebita aerisirii acestora.  Uneori suprafata pe care s-a aplicat produsul DUROFLOOR-BI este posibil sa nu prezinte un aspect uniform, lucru care se datoreste absorbtiei diferite a diverselor portiuni din suport.  Suprafetele straturilor epoxidice trebuie sa fie protejate de umezeala timp de 4-6 ore dupa aplicare. Influenta umezelii poate da suprafetei o culoare alba sau o poate face lipicioasa. De asemenea, poate provoca dificultati intaririi produsului. Portiunile decolorate ori lipicioase ale suprafetei vor fi indepartate prin frecare sau frezare si vor fi turnate din nou.  DUROFLOOR-BI, dupa uscare, nu prezinta nici un risc pentru sanatate.  Inainte de utilizare, consultati instructiunile inscrise pe eticheta produsului.

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!